Connect with us

National

Published

on

 

La 1 noiembrie, Radioul public împlinește 86 de ani!

Întâi noiembrie!  –  Întâi am fost noi!  –  Am rămas pe locul Întâi!

Radio Oltenia continuă să fie – de 60 de ani – în serviciul publicului din zonă, continuă să fie numărul unu în ceea ce privește audiența și unul dintre studiourile regionale cele mai ascultate din țară.

De ce?

În primul rând, datorită dumneavoastră!

Apoi, pentru că, dintotdeauna, radioul public a fost principalul catalizator al proceselor de cultură și educație prin mass-media, pentru că radioul public i-a respectat pe ascultătorii săi, atât prin calitatea programelor, cât și cheltuind eficient și responsabil banii publici.

Spectacole, inaugurarea în Craiova a două stații de transport în comun ce se vor numi de acum ”Radio Oltenia” – stația de la Catedrala ”Sf.Dumitru” și ”Radio România” – stația de la fântâna arteziană de lângă Stadionul ”Ion Oblemenco”, organizarea – alături de Primăria Craiova – a Congresului Național al scriitorilor de literatură științifico-fantastică – ROMCON 2014, cu participarea lui Alexandru Mironov, precum și alte evenimente, vor marca aniversarea noastră.

Înainte de orice altceva, însă, vă garantăm programe ale radioului oltean care să fie mereu prezent în mijlocul dumneavoastră, să încerce – atât cât poate presa – să vă rezolve problemele,  să vă aducă în case personalități ale acestei zone, ale țării și, mereu, să vă facă să uitați de grijile cotidiene.

Realizatorii de emisiuni ai radioului oltean rămân actorii pe care vă permiteți să-i aveți zilnic în case, oamenii care trec peste grijile și problemele lor, numai spre a vă face să uitați de ale dumneavoastră.

La 1 noiembrie, radioul public vă spune dumneavoastră ”La mulți ani!” pentru că ați știut să-l mențineți mereu tânăr!

 

Vă mulţumim,

Alexandru Mogoşeanu