DE ACTUALITATE

14 trenuri au fost anulate

Din cauza zăpezii şi a viscolului multe trenuri ajung la destinaţii cu întârzieri.

Împarte cu prietenii tăi

Douăsprezece trenuri de călători care circulau pe ruta Bucureşti-Constanţa şi alte două pe relaţia Constanţa-Buzău au fost anulate, in aceasta dimineata, din cauza zăpezii şi a viscolului, iar mai multe trenuri ajung la destinaţii cu întârzieri care depăşesc, în unele cazuri, două ore, anunta Mediafax.

Potrivit companiei CFR, traficul feroviar pe întrega reţea de cale ferată este adaptat la condiţiile meteo nefavorabile şi pe pe segmentele de cale ferată Bucureşti – Lehliu, Urziceni – Slobozia şi Videle – Giurgiu se intervine cu pluguri pentru deszăpezire.

Pentru a permite intervenţia cu utilaje pentru deszăpezire, CFR a solicitat operatorului naţional de transport feroviar de călători anularea a 12 trenuri care circulau pe magistrala Bucureşti – Constanţa şi a două trenuri de pe relaţia Constanţa – Buzău, pasagerii urmând să fie preluaţi de alte garnituri înscrise în grafic pe segmentele respective, au precizat reprezentanţii CFR.

În noaptea de sîmbătă spre duminică, din cauza viscolului a fost înregistrat un deranjament tehnic la linia de contact între staţiile Pasărea şi Brăneşti, lucrările de remediere fiind finalizate în jurul orei 7.00.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
14 localităţi nu au curent electric!

Pompierii din Buzău au intervenit, in aceasta dimineaţă, pentru preluarea şi transportarea la spital a unei femei însărcinate.

Închide