DE ACTUALITATE

Craiova Multicultural Day

La Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova va avea loc cea de a patra ediţie a Zilei multiculturalităţii, „Craiova Multicultural Day”.

Împarte cu prietenii tăi

Asociaţia Global Help prin Centrul Regional de Informare Craiova în parteneriat cu Asociaţia Interculturală Româno-Coreeană (AIRC) şi Universitatea din Craiova prin Departamentul de Relaţii Internaţionale, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, organizează în data de 27 aprilie 2017, în Holul central al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova,  a patra ediţie a Zilei multiculturalităţii, „Craiova Multicultural Day”.
Evenimentul din acest an reuneşte reprezentanţi din 16 ţări, de pe tot globul, nu doar din Uniunea Europeană. Alături de România, în holul central al Universităţii din Craiova vor mai fi prezente următoarele ţări: Afganistan, Coreea de Sud, Franţa, Mexic, Republica Moldova, Nigeria, Polonia, Zimbabwe şi Comunitatea românilor de pe Valea Timocului.
În cadrul Craiova Multicultural Day, fiecare ţară participantă va avea amenajat un stand de prezentare cu obiecte şi produse tradiţionale, expoziţie de fotografii etc. Vizitatorii vor avea ocazia să admire porturi populare ale altor popoare, să se delecteze cu frumuseţile altor ţări şi să afle mai multe informaţii despre acestea. Totodată, organizatorii au pregătit şi un program artistic cu dansuri şi muzică din diverse state. Întregul program se va desfăşura în intervalul 11.00-15.00.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Premiile Muzicale Radio Romania 2017: Andra si Delia, cele mai multe trofee!

Trofeele încrustate cu argint, semnate de artistul plastic Ioan Tămâian, devenite de câțiva ani emblema PMRR.

Închide