DE ACTUALITATE

40.000 amenda pentru Dinamo

Clubul Dinamo a fost amendat pentru incidentele provocate de suporteri.

Împarte cu prietenii tăi

dinamo steaua

 

Clubul F.C. Dinamo Bucureşti a fost sancţionat cu amendă în valoare totală de 40.000 de lei, în urma incidentelor înregistrate aseară la meciul dintre Dinamo si Steaua, pentru că nu a respectat obligaţiile prevăzute de lege, nu a luat măsurile necesare pentru interzicerea introducerii şi folosirii în arena sportivă a materialelor pirotehnice de către suporterii participanţi la evenimentul sportiv şi nu a asigurat un sistem funcţional de contorizare a accesului spectatorilor, informeaza intr-un comunicat Jandarmeria Capitalei.

Sancţionată a fost şi firma de securitate cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Planului de Acţiune aprobat de Unitatea de Jandarmi, iar trei agenţi de securitate au fost sancţionaţi contravenţional cu 500 de lei fiecare, conform unui articol din Legea nr. 4/2008, pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute în planul de acţiune.

De asemenea, nouă suporteri au fost conduşi la secţia de poliţie pentru întocmirea actelor de constatare pentru folosirea de materiale pirotehnice, faptă pentru care riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Jandarmeria Capitalei analizează imaginile surprinse de camerele video de supraveghere ale stadionului pentru identificarea şi altor suporteri care au folosit materiale pirotehnice.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor sportive, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor suporterilor să respecte prevederile legale şi atrage atenţia că nu va tolera niciun fel de acţiuni sau comportamente care să pericliteze siguranţa spectatorilor.

 

Sursa: Radio România Actualităţi

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
4 Mai – Ziua Nationala a Mediatorului

Din anul 2012, ziua de 4 mai este celebrată ca fiind Ziua Națională a Mediatorului,

Închide