DE ACTUALITATE

42 de locaţii, din Craiova, au toate avizele necesare demarării lucrărilor de construcții pentru amenajarea containerelor de gunoi îngropate

42 de locaţii, din Craiova, au toate avizele necesare demarării lucrărilor de construcții pentru amenajarea containerelor de gunoi îngropate. Proiectul intitulat Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) Dolj va demara săptămâna viitoare.

Contractul, în valoare de peste 34 de milioane de lei, presupune construirea a 438 de platform pe care vor fi amplasate 729 de containere îngropate cu capacitatea de 5 metri cubi și 30 de containere de 3 metri cubi.

Investiția care vizează containerele îngropate face parte din proiectul cu finanțare europeană Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Dolj, care a mai cuprins achiziționarea a 32 de autospeciale pentru colectarea și transportul deșeurilor menajere, a 3.906 containere de diferite capacități, dar şi achiziţionarea a peste 100 000 de compostoare individuale pentru gospodării din mediul rural și din orașele Bechet și Dăbuleni, închiderea depozitelor neconforme de la Calafat, Filiași și Segarcea.

Totodată vizează şi construirea a patru stații de transfer, a două stații de compostare și a unei stații de sortare a deşeurilor.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Circa 950.000 de lei au fost investite pentru renovarea Saloanelor de la Secţia Neurologie I a Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova

Închide