DE ACTUALITATE

5 plantaţii de cannabis au fost descoperite in judetul Valcea

5 plantaţii de cannabis au fost descoperite in judetul
Valcea

Culturi de cannabis cu o valoare estimata la 500.000 de euro, dar si alte droguri, telefoane mobile, laptop-uri si sume de bani au fost gasite si confiscate, marti, de procurori, in gospodariile unor barbati din Valcea, unde au facut perchezitii. 

Potrivit unui comunicat de presa al DIICOT, au fost efectuate 16 percheziti domiciliare,  pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in trafic de droguri de risc.14 suspecti, cu varste cuprinse intre 17 si 52 de ani, au format grupul infractional incepand din luna mai.

Ei au infiintat cel putin cinci culturi de cannabis, pentru obtinerea unor cantitati importante de droguri de risc, pe care intentionau sa le comercializeze.

Cantitatea de cannabis rezultata de pe culturile astfel depistate este de cel putin 60 kilograme si urma sa fie vanduta de catre liderii gruparii la o valoare de piata de minim 500.000 euro”, se mai arata in comunicatul DIICOT. 16 persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Valcea.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Legumicultorii din Olt se pot înscrie în ciclul al doilea al Programului Tomata, până pe 15 septembrie

Închide