DE ACTUALITATE

7 ani de la intronizarea IPS acad. dr. Irineu

Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman i-a dedicat cu acest prilej, I.P.S. Acad. Dr. Irineu Popa, o expozitie de carte.

Împarte cu prietenii tăi

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a organizat joi, 23 iulie 2015, expoziția de carte dedicată Înalt Preasfințitului Părinte acad. dr. Irineu, cu ocazia aniversării a șapte ani de la întronarizarea ca Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei.

11793743_954003977974786_1088230753_o

 

Manifestarea a fost una de amploare, alături de expoziția de carte desfășurându-se și un moment de laudatio în Sala „Dinu C. Giurescu“. Invitați speciali, precum președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, acad. Ion Dogaru, prof. univ. dr. Sevastian Cercel, decanul Facultății de Drept și Științe Sociale din Craiova, pr. prof. univ. dr. Ștefan Resceanu și prof. dr. Toma Rădulescu, au luat cuvântul în cadrul evenimentului, pentru a semnala meritele și rezultatele muncii depuse până în prezent de Înalt Preasfințitului Părinte acad. dr.  Irineu.

Cu prilejul aniversării celor șapte ani de la întronizare, colectivul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” i-a dăruit Înalt Preasfințitului Părinte acad. dr. Irineu lucrarea „I.P.S. Acad. Dr. Irineu Popa – Bibliografie“, un volum coordonat de un colectiv format din dr. Lucian Dindirică, Mariana Urzică, Raluca Sandu și Delia Similcescu.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cod portocaliu de caniculă

Judeţele Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Galaţi, precum şi zona de câmpie a judeţelor Bacău şi Vrancea intră de mâine dimineaţă...

Închide