DE ACTUALITATE

A evadat un deţinut de la Penitenciarul Craiova-Pelendava

Au fost instituite filtre de poliţie

Împarte cu prietenii tăi

Un deţinut de la Penitenciarul Craiova – Pelendava a evadat, joi, de la punctul de lucru din incinta închisorii şi este căutat de autorităţi, informează IPJ Dolj.

Bărbatul care a evadat are 26 de ani, iar pentru prinderea lui au fost instituite filtre de Poliţie atât în Craiova, cât şi în localităţile învecinate.

„Astăzi, în jurul orei 15.20, un bărbat, de 26 de ani, din Bucureşti, a evadat din punctul de lucru, din incinta Penitenciarului Pelendava. Atât în municipiul Craiova, cât şi în localităţile limitrofe, au fost instituite filtre pentru prinderea persoanei în cauză. Acesta era îmbrăcat în pantaloni trei sferturi, de culoare neagră, tricou bleu şi purta pantofi sport, de culoare neagră”, precizează IPJ Dolj.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, în vederea depistării persoanei şi tragerii la răspundere penală, pentru infracţiunea de evadare.

Cei care îl văd pe bărbatul care a evadat sunt rugaţi să sune la 112.

Valentin Cojocaru, în vârstă de 26 ani, din Bucureşti, era încarcerat din 2016 la Penitenciarul Pelendava din Craiova. Tânărul are de ispăşit o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru furt calificat.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Angajații din penitenciare, în grevă japoneză (audio)

Principalele revendicări

Închide