DE ACTUALITATE

A fost semnat acordul pentru spitalele regionale din Craiova, Iași și Cluj-Napoca

În doi ani și jumătate ar trebui să poată fi construite.

Împarte cu prietenii tăi

Guvernul României și Banca Europeană de Investiții au semnat acordul privind construcția spitalelor regionale. Totodată, va fi lansată și Strategia Națională de Resurse Umane în Sănătate. 


Cele trei spitale regionale, care vor fi construite la Iași, Cluj-Napoca și Craiova, beneficiază de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

 Platforma europeană de consiliere în materie de investiții va oferi servicii de consiliere României pentru a sprijini dezvoltarea de proiecte-cheie în sectorul de sănătate Banca Europeană de Investiții a semnat un Acord de servicii de consiliere cu Ministerul Sănătății din România, în valoare de 1,5 milioane de euro, având ca scop facilitarea pregătirii proiectelor în vederea construirii a trei spitale regionale la Iași, Cluj-Napoca și Craiova.

Construirea noilor spitale propuse este inclusă în Strategia României pentru sectorul sănătății și în Programul Operațional Regional pentru perioada 2014-2020.

Ele fac parte dintr-o rețea strategică ce numără opt spitale regionale, oferind o acoperire națională atotcuprinzătoare, cu servicii medicale integrate și asistență de înaltă calitate pentru pacienții care necesită intervenții prompte și care se află în condiții critice.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Efectul benefic pe care îl au algele pentru organism

Închide