DE ACTUALITATE

A fost semnat primul contract de lucrări, pentru Craiova, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 29.09.2020, contractul de execuție lucrări cu numărul opt în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre CL 15 – Proiectare şi execuţie branşamente în Municipiul Craiova, primul dintre contractele care vizează Craiova.

Lucrările aferente contractului „DJ-CL-15 Proiectare şi execuţie branşamente în Municipiul Craiova”, cuprind achiziția și montarea a 1004 cămine de apometru complet echipate, achiziția și montarea unui număr de 22.442 apometre incluzând și înlocuirea celor existente, unde este cazul, precum și achiziția și montarea instalației automate de verificat contoare DN 15 – DN 50 mm.

Durata de proiectare a și execuție a lucrărilor și de punere în funcțiune a instalațiilor este de 30 de  luni, iar Perioada de Garanție este de 36 de luni.

În municipiul Craiova sunt prevăzute lucrări cu o valoare totală de peste 100 milioane de euro atât în sectorul de apă potabilă, cât și în cel de canalizare.

%d blogeri au apreciat: