DE ACTUALITATE

A început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun, la Slatina

Peste 5.600 de slătineni vor primi în perioada următoare tichetele sociale de Crăciun prin programul Primăriei Slatina, municipalitatea dând startul distribuirii acestora. Potrivit unui comunicat de presa remis de Primăria Slatina, acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun a început de miercuri, 4 decembrie, operațiunea derulându-se prin intermediul Poștei Române.

Din numărul total de 5.684 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate-respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei – vor primi, propriu-zis, tichetele sociale 5.618 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 25 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina.

Tichetele sociale, în valoare cumulata de 100 lei/beneficiar, pot fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii pot valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 71 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completa a acestor unități comerciale este atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

%d blogeri au apreciat: