DE ACTUALITATE

  Accident rutier spectaculos in comuna Bucovăț

           Ieri, 04 iunie a.c., în jurul orei 17.15, pe D.J. 552, în localitatea Bucovăţ, s-a produs un accident rutier în urma căruia 5 persoane au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
         
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri ajunși la fața locului s-a stabilit faptul că C. IONUT, 28 de ani, din Craiova, cu toate că nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, a  condus un autoturism, pe DJ 552, în localitatea Bucovăţ, către Leamna, și a efectuat o manevra de depăşire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de P. VERGEL, 41 de ani, din comuna Amărăştii de Jos.
Din impact, primul autoturism a fost proiectat în alt autoturism, condus către Leamna, de P. ION, 63 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui P. VERGEL,  V. CAMELIA, 33 de ani, P. RAMONA, 35 de ani, A. MĂDĂLIN, 22 de ani, și P. C., de 4 ani, toţi pasageri în al doilea autoturism.
C. IONUT a fost testat cu aparatul alcoolscopic rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.
 
%d blogeri au apreciat: