DE ACTUALITATE

Actrita Doris Roberts a incetat din viata

Actrita din serialul „Everybody loves Raymond” avea 90 de ani.

Împarte cu prietenii tăi
Doris Roberts arrives at the Hollywood Film Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Nov. 1, 2015, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Actrița Doris Roberts, cunoscută în special pentru rolul mamei lui Ray Barone din serialul Everybody Loves Raymond, a încetat din viață duminică, la Los Angeles, la vârsta de 90 de ani, din cauze naturale, conform AFP, potrivit Agerpres.

De-a lungul carierei sale Doris Roberts a câștigat patru premii Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar cu interpretarea Mariei Barone, mama personajului Ray Barone, jucat de starul sitcomului Everybody Loves Raymond”, Ray Romano.

„Doris Roberts avea o energie extraordinară și un spirit minunat, a susținut Ray Romano într-un comunicat. Nu se oprea niciodată. Fie că era vorba de munca ei, fie de numeroasele sale activități caritabile sau pur și simplu pentru că încerca să ajute un tânăr comedian care-și dorea să devină actor, făcea toate acestea cu o uriașă dragoste de viață și de oameni, se mai precizează în comunicat.

Doris Roberts a jucat în 34 de filme într-o carieră care s-a întins pe aproape 50 de ani. Ea a jucat de asemenea și în mai multe seriale celebre, printre care Grey’s Anatomy șiDesperate Housewives.

Actrița a fost căsătorită cu scriitorul William Goyen timp de 22 de ani, până la decesul acestuia, în 1983.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
România nefericită: locul 71 in lume!

Vezi care este tara cu cei mai fericiti locuitori!

Închide