DE ACTUALITATE

ACUM la UCV Craiova se semneaza noile protocoale de colaborare

Se oferă suport elevilor, în vederea pregătirii la disciplinele din programa de bacalaureat.

Împarte cu prietenii tăi

Astazi, la ora 11.00, a inceput la Universitatea din Craiova conferinţa in cadrul căreia sunt semnate protocoale de colaborare cu inspectoratele şcolare din regiunea Sud-Vest Oltenia (Dolj, Vâlcea, Mehedinți și Olt). Conferinţa este susţinută de prof. univ. dr. Cezar Spînu, rectorul Universităţii din Craiova şi reprezentanţii inspectoratelor şcolare din regiune, transmite colega noastra, Liliana Hinoveanu, prezenta la eveniment.

Prin intermediul protocoalelor se oferă suport elevilor, în vederea pregătirii la disciplinele din programa de bacalaureat, dar și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, care vor susține examenele de titularizare, definitivat și gradul didatic II, în anul 2016.

Proiectele incluse în cadrul protocoalelor, semnate de Universitatea din Craiova şi inspectoratele şcolare judeţene din regiunea Sud-Vest Oltenia, vizează o colaborare cât mai bună între instituţiile implicate, în vederea asigurării calităţii învăţământului din această regiune, cât și atragerea unui număr cât mai mare de studenţi la Universitatea din Craiova.

Sursa foto: Liliana Hinoveanu

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
(Audio) Fabrică de prelucrare a legumelor in Turceni

Vor fi înfiinţate noi locuri de muncă pentru şomerii din regiune.

Închide