DE ACTUALITATE

Adele a oprit un concert ca sa ii spuna unei femei sa nu o mai filmeze!

Adele a fost deranjata de catre admiratoarea care a filmat-o.

Împarte cu prietenii tăi

Cantareata britanica in varsta de 28 de ani a intrerupt pentru cateva minute concertul pe care l-a sustinut la Verona pentru a-i cere unei admiratoare din public sa nu o mai filmeze! 

Adele a fost deranjata de catre admiratoarea care a filmat-o, dar reactia cantaretei a fost, totusi, una constructiva. Adele i-a spus femeii sa nu o mai filmeze si sa se bucure de concert pentru ca ea este LIVE, in fata ei, deci nu e nevoie sa o priveasca printr-o camera video.

„Da, as vrea sa ii spun doamnei de acolo ca poate sa nu ma mai filmeze pentru ca sunt aici, in carne si oase. Te poti bucura in direct de concert, nu pe camera video. Poti lasa trepiedul jos, pentru ca acest concert nu e un DVD. Chiar imi doresc sa te bucuri de concertul meu si de faptul ca esti aici, pentru ca sunt multi oameni afara care nu au reusit sa intre si care si-ar fi dorit asta foarte mult!”

Adele a indemnat-o, astfel, pe fana care o filma sa traiasca momentul si sa se bucure de concert, decat sa se concentreze asupra filmarii. De asemenea, patrunderea in sala de concert cu aparatura profesionala de filmat este interzisa, de unde si deranjul si mai mare al cantaretei, care nu a vrut sa fie victima unui material ilegal.

Cel mai amuzant, insa, este faptul ca un alt admirator din sala a surprins toata aceasta scena cu telefonul sau mobil si a postat-o imediat pe Twitter, spunand: „Ma bucur ca Adele i-a atras atentia fanei care a indraznit sa vina cu un aparat profesional de filmat in sala. Chiar asa, cum o fi reusit sa intre cu asemenea aparatura?”.

Iata imaginile video din timpul concertului!

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cele mai titrate echipe din istoria EURO

Doar două naționale au câştigat de trei ori trofeul european.

Închide