DE ACTUALITATE

Adoptă un prieten, salvează o viață!

Duminică, 30 iunie 2019, între orele 11.00 și 15.00, în Parcul Nicolae Romanescu (zona Chioșc/foișor fanfară), SC Salubritate Craiova și partenerii, JCT Craiova, Poliția Locală Craiova, IPJ Dolj și Asociatia Lumea lui Patrocle, vă așteaptă să adoptați pe loc un prieten necuvântător, să donați hrană pentru cățelușii fără stăpân de la Adăpostul canin Breasta sau pur și simplu să vă distrați! 

Copiii vor putea participa la ateliere de reciclare creativă coordonate de voluntarii JCI Craiova, vor colora sau desena și se vor împrieteni cu cei 10 cățeluși care vor fi oferiți spre adopție. Toți cățelușii oferiți spre adopție sunt sterilizați, microcipați, deparazitați și vaccinați, întregul proces fiind GRATUIT!

Invitații speciali ai evenimentului „Adoptă un prieten, salvează o viață!” sunt câinii de serviciu și conductorii lor din cadrul IPJ Dolj care, începând cu ora 12.00, vor oferi publicului o demonstrație pe cinste. De la ora 13.00, agenți ai Poliției Locale vor vorbi despre regulile pe care trebuie să le respecte proprietarii de animale din Craiova, iar de la ora 14.00 cățeii cu stăpân pot deveni vedete la Parada cățeilor.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Comisarul european Corina Creţu participă la cel de-al 8-lea Forum anual al Strategiei UE pentru regiunea Dunării

Închide