Regional
Ajutor de stat pentru producătorii de carne de porc
Producătorii de carne de porc ar putea beneficia, în următorii trei ani, de un ajutor de la stat pentru a face faţă concurenţei externe.
Producătorii de carne de porc ar putea beneficia, în următorii trei ani, de un ajutor de la stat pentru a face faţă concurenţei externe. Programul aprobat ieri de Senat, „Carne de Porc din Fermele Româneşti” prevede , între altele, menţinerea unităţilor existente şi sprijin pentru dezvoltarea sectorului. În România se consumă acum mai multă carne din import, spune senatorul PNL, Cornel Şoptică:
Susţinerea acestui sector de activitate va susţine creşterea economică a ţării, consideră senatorul social- democrat, Ioan Chisăliţă:
Iniţiativa legislativă „Carne de Porc din Fermele Româneşti” urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor, care este for decizional în acest caz.