DE ACTUALITATE

ALERTĂ. Sorin Grindeanu: Ședință de guvern pentru abrogarea OUG

„Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România.”

Împarte cu prietenii tăi

OUG privind modificarea Codurilor penale va fi abrogată duminică, în ședință de guvern, a anunțat premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria. „Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (…) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (…) S-a creat un clivaj în societate”, a declarat premierul.

Grindeanu a mai spus ca ministrul Justitiei „își asumă consecințele” pentru situația creată, fără a explica însă dacă acest lucru înseamnă demisia sau remanierea lui Florin Iordache.

Grindeanu a folosit termenul „abrogare”, motivand că el a fost utilizat de Administrația Prezidențială când i-a cerut acest lucru, adăugând ulterior că va fi găsită formula corectă pentru ca prevederile să nu intre în vigoare – „abrogare sau prorogare”.

Premierul Grindeanu a mai spus că, pentru a pune în acord decizia Curții Constituționale privind definirea abuzului în serviciu, va demara consultări cu partidele de Opoziție, în urma cărora Guvernul va realiza un proiect de lege ce va fi trimis in Parlament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse: agerpres.ro/ hotnews.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Astă seară la Craiova (fotoreportaj)

Nici astă-seară craiovenii n-au stat liniștiți

Închide