DE ACTUALITATE

Alte păreri despre modificarea legii SRR-TVR (audio)

La Radio Constanţa a fost dezbătut , ieri , proiectul de modificare a legii de funcţionare a posturilor publice de radio şi televiziune , iniţiat de senatorul PSD Georgică Severin . În opinia senatorului PNL Puiu Haşotti , ar trebui să existe legi separate pentru cele două societăţi naţionale strategice , care , în timp , au devenit foarte diferite comparativ cu perioada când constituiau o singură entitate . El a vorbit şi despre performanţa radio-ului public de a-şi menţine echidistanţa politică :

La rândul său , deputatul PSD Marian Avram a criticat managementul de la Televiziunea Română şi a adăugat că statul nu va putea să ajute această instituţie:

Proiectul de modificare a Legii de organizare şi funcţionare a celor două societăţi a primit , recent , raport de respingere la Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor , dar decizia finală în acest caz îi revine Senatului . Iniţiatorul , parlamentarul Georgică Severin susţine că modificările propuse de el vizând separarea funcţiei de preşedinte de cea de director general – ar contribui la depolitizarea celor două instituţii publice.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: