DE ACTUALITATE

Ancheta in cazul elicopterului SMURD, preluata de perchetul militar

  Ancheta în cazul elicopterului SMURD prăbuşit ieri, în lacul Sutghiol din staţiunea Mamaia, a fost preluată de parchetul militar. Astăzi, scafandrii vor încerca să aducă pe uscat epava aparatului de zbor, însă misiunea va fi una dificilă, având în vedere distanţa mare faţă de mal şi ceaţa densă. Echipe de criminalişti sunt la faţa locului şi continuă investigaţiile, iar alături de forţe ale Ministerului de Interne, în zonă a rămas şi secretarul de stat Raed Arafat.

Vicepremierul Gabriel Oprea îi va prezenta premierului Victor Ponta o informare despre modul de intervenţie în misiunea de căutare a victimelor şi a epavei elicopterului, imediat ce experţii vor ajunge la o concluzie. În accident şi-au pierdut viaţa 4 persoane – un medic, un asistent medical şi doi piloţi. Elicopterul fusese la Tulcea de unde preluase un pacient, pe care îl transportase la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Când s-a prăbuşit acesta se întorcea la baza de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru realimentarea cu combustibil.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dezbatere pe proiectul de buget

Comisiile parlamentarte reunite de buget - finanţe au început dezbaterea generală pe marginea proiectului de buget, deşi reprezentanţii Opoziţiei au...

Închide