DE ACTUALITATE

Anchetatorii nu reușesc să găsească dovezi că Luiza a fost în casa lui Dincă. Perchezițiile continuă luni

Probe noi, dar şi piste greşite. Nu trece o zi fără că anchetatorii să nu găsească indicii pe proprietatea lui Gheorghe Dincă sau în împrejurimi. Cu toate acestea încă nu există dovezi clare care să arate că şi Luiza Melencu a fost la un moment dat acolo

În cazul ei, anchetatorii au până acum doar declaraţia suspectului, care a recunoscut ambele crime. Duminică, verificările s-au încheiat mai devreme, dar ancheta e departe de final.

Ziua a început cu o pistă falsă. O femeie a anunţat că în apropiere de câmpul pe care anchetatorii au căutat telefonul Luizei Melencu sunt nişte haine care ar putea fi ale fetei. Îmbrăcămintea a fost ridicată imediat, dar din primele informaţii reiese că nu este cea pe care o purta adolescenta în momentul dispariţiei, în aprilie.

Criminaliştii au revenit şi pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, în încercarea de a găsi dovezi care să arate că şi Luiza Melencu a fost în casa ororilor. Surse din anchetă susţin că au preluat un aparat foto şi fire de păr.

Probele strânse duminică de anchetatori, deloc puţine, au luat drumul spre Bucureşti.

Citește și

Sâmbătă au fost găsite alte trei probe biologice, care urmează să fie analizate. Până acum s-a stabilit doar că dinţii şi fragmentele osoase descoperite în butoiul cu cenuşa din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei.

La ultima audiere, Dinca a dat informaţii noi şi a povestit în amănunt ce a făcut cu fetele şi cum au sfârşit amândouă. Totuşi, individul nu a putut spune cu exactitate cum a scăpat de trupul Luizei. Pentru că susţine că a aruncat cadavrul într-o apă, anchetatorii vor să verifice toate bălţile de la Caracal până la Dunăre.

În tot acest timp tensiunea creşte. Duminică, la Caracal, a fost ţinută şi o slujbă de pomenire pentru Alexandra.

Sebastian Pașcanu, episcopul Slatinei şi Romanaților: „Ce am văzut săptămâna asta a fost inconştiență, trădare, incompetenţă, tot ce vreţi, bătaie de joc de aceea nu mai crede nimeni nimic. Când autorităţile nu mai pot face nimic, te uiţi în sus şi te rogi la Dumnezeu.”

Anchetatorii vor reveni luni pe proprietatea lui Dincă, pentru a continua investigaţia.

sursa: stirileprotv.ro

%d blogeri au apreciat: