DE ACTUALITATE

Anne Hathaway a confirmat: „Voi fi mamica!”

FOTO Actrita a anuntat vestea cea mare cu o fotografie sugestiva!

Împarte cu prietenii tăi

Actriţa americană Anne Hathaway a confirmat faptul că este însărcinată, prin intermediul unei fotografii în bikini şi a unui mesaj despre caracterul intim al vieţii private, pe care l-a adresat paparazzilor din lumea întreagă.

În noiembrie, numeroase tabloide americane anunţau că Anne Hathaway urmează să devină mamă, însă celebra actriţă nu a confirmat niciodată acele informaţii, iar în toate fotografiile publicate după acele articole a apărut în haine largi care îi ascundeau silueta.

Totuşi, după ce a devenit conştientă de intruziunea nedorită a paparazzilor în viaţa sa privată, în timpul unei vacanţe de după sărbătorile de iarnă, Anne Hathaway, în vârstă de 33 de ani, a decis să se ocupe personal de această problemă.

Actriţa a publicat, duminică, pe contul ei de Instagram, o fotografie care o prezintă în bikini, pe plajă, cu silueta rotunjită de sarcină.

anne hathaway

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Videoconferință APIA

Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Ioan Merca, a avut, marți, 5 ianuarie, o videoconferință  cu...

Închide