DE ACTUALITATE

Apel al patronatelor din turism şi industria hotelieră

Patronii le cer autorităţilor…

Împarte cu prietenii tăi

Organizaţiile patronale din turism şi din industria hotelieră şi a restaurantelor fac un apel comun la toţi operatorii din acest domeniu de a se conforma de urgenţă la normele legale de siguranţă la incendiu.

Semnatarii apelului amintesc faptul că mii de dosare au fost întocmite şi depuse pentru avizare la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, dar că acest proces este de durată, iar termenul de intrare în legalitate expiră abia în luna iunie a acestui an.

Acest termen nu împiedică însă autorităţile să suspende activitatea acelor operatori care nu respectă normele de securitate la incendiu, precum şi a documentaţiilor specifice de avizare, precizează patronatele din turism şi industria hotelieră.

În acelaşi timp, patronii le cer autorităţilor să trateze cu responsabilitate situaţia creată de incendiul din clubul bucureştean Bamboo, astfel încât să sprijine atât publicul, cât şi operatorii din industrie pentru ca aceştia să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă şi normalitate, se menţionează în comunicatul primit la redacţie.  

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vine călduraaa!!!

Sucursala Electrocentrale Craiova II (CET 2) Craiova a reluat furnizarea agentului termic către populația municipiului.

Închide