DE ACTUALITATE

Astazi are loc extragerea speciala a Loteriei bonurilor fiscale

Ministerul Finanţelor Publice organizează astazi, în a doua zi de Paşte, o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise între 1 feburarie şi 16 aprilie, urmând să fie acordate tot cel mult 100 de premii, cu un fond de câştiguri de un million de lei.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, de la ora 19.45.   Aceasta reprezintă prima etapă a selecţiei câştigătorilor, când vor fi extrase bilele pentru ziua şi valoarea bonurilor.

Dacă vor fi înregistrate peste 100 de cereri de revendicare, va fi organizată o nouă extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, la o dată ulterior anunţată.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N.”Loteria Română” pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând din ziua următoare la sediile ANAF. 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: