DE ACTUALITATE

Atenţionare de călătorie în Grecia

Greva controlorilor de trafic aerian

Împarte cu prietenii tăi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că, în ziua de luni, 15 ianuarie 2018, controlorii de trafic aerian din Grecia au anunţat declanşarea unei greve, în intervalul orar 12:00 – 15:00. Pe cale de consecinţă, zborurile în acest interval şi în cele adiacente vor suferi perturbări. Pentru a evita întârzierile, recomandăm cetăţenilor români consultarea în prealabil a informaţiilor oferite de operatorii şi companiile pentru liniile aeriene la care au planificate călătoriile.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 şi +302106728875, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
MApN cumpără 277 de transportoare Piranha V

Contractul s-a semnat azi

Închide