DE ACTUALITATE

Au început înscrierile la Centrul Județean de Excelență Olt

Centrul Județean de Excelență Olt a dat startul procedurii de înscriere a elevilor, care doresc să frecventeze cursurile în noul an școlar 2019 – 2020. Conform calendarului, elevii se pot înscrie în perioada 11-25 septembrie, exclusiv online la adresa cjeot.wordpress.com, iar pe data de 5 octombrie încep cursurile.

Sediul centrului se află în cadrul Școlii Gimnaziale „Stefan Protopopescu” Slatina și funcționează sub directa coordonare a Inspectoratului Școlar Județean Olt. Înființat prin ordin de ministru în 2012, centrul de excelență instruiește elevii care doresc să obțină performanța, aceștia fiind selectați în urma unui concurs.

Pregătirea geniilor se face la Slatina, Corabia, Caracal, Balș și Drăgănești. În Slatina, cursanții CEX sunt găzduiți la Școala „Ștefan Protopopescu”, iar laboratoarele de fizică și chimie la colegiile „Radu Greceanu” și „Ion Minulescu”.

Construcția clădirii care va găzdui activitatea Centrului Județean de Excelență Olt a fost demarată vara aceasta. Este vorba despre un imobil cu un etaj, investiție a Primăriei Slatina, în valoare de peste 435.000 lei.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Craiova: Întâlnire transnaţională, în cadrul unui proiect Erasmus+ (audio)

Închide