DE ACTUALITATE

(Audio) Alegeri sanatoase in 2 minute!

20 de secunde de îmbrăţişare reduc presiunea din sânge, dar şi nivelul de stres.

Împarte cu prietenii tăi

In era stilului de viaţă sănătos, ne dorim o viata care sa fie în armonie cu noi înşine şi cu natura, şi care să ne satisfacă nevoile fără a ne afecta.

Alegem diete sănătoase, alimente sănătoase şi, pe cât posibil, certificate biologic, facem sport mai abitir ca niciodată şi tânjim după momentele în care putem petrece puţin timp cu noi înşine, regăsindu-ne, scrie csid.ro

Îmbrăţişează sănătatea!

Atunci când îţi iei partenerul în braţe, nu numai că inima se încălzeşte, ea este şi protejată astfel. Un studiu efectuat de cercetători ai Universităţii din North Carolina, SUA, a demonstrat că 20 de secunde de îmbrăţişare reduc presiunea din sânge, dar şi nivelul de stres.

Opreşte timpul în loc!

Adaugă 14 ani vieţii tale urmând câteva reguli simple: nu fuma, fă sport regulat, nu abuza de alcool, renunţă la fast-food şi nu uita de porţia zilnică de fructe şi legume. Studii efectuate în cadrul Cambridge University au demonstrat că aceste reguli pot avea un impact major asupra duratei tale de viaţă.

Refuză biscuitul!

Recent, s-a demonstrat că femeile care miros un biscuite cu ciocolată înainte să meargă la cumpărături vor cheltui mai mult decât necesar. Asta deoarece mirosul activează acea parte a creierului care vrea gratificare imediată… Şi nu, asta nu poate fi o scuză pentru faptul că ai “vandalizat” portofelul sau cardul de credit!
Râzi fără teamă!

Optimismul e cheia succesului.

De azi înainte vei deveni persoana care vede întotdeauna jumătatea plină a paharului! Atitudinea pozitivă şi râsul scad considerabil şansele de boli de inimă.

Fă o baie de soare!

Probabil ştii că expunerea controlată la soare ajută organismul să producă vitamina D, esenţială împotriva bolilor de inimă, a depresiei şi chiar a anumitor tipuri de cancer.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
O singură propoziţie- by Liliana Hinoveanu

Mergea pe coridorul acela lung şi inima îi bătea, din ce in ce mai tare...

Închide