DE ACTUALITATE

(Audio) Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, în colaborare cu CCMP Europroject, va organiza, în data de 25 septembrie 2015, începând cu ora 9.00, în Slatina, pe stadionul 1 MAI din str. George Poboran și la Caracal în sediul Agenției Locale Caracal, str.N.Titulescu, nr.29 – „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Societatile comerciale care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ din promoția 2015, beneficiază de subvenţii și primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent sume importante de bani.

Pentru absolvenţii ciclului inferior al liceului sau ai şcolilor de arte şi meserii se vor da 500 lei; 600 lei pentru absolvenţii de învăţământ secundar superior sau învăţământ postliceal sau 750 lei pentru absolvenţii de învăţământ superior.

Angajatorii care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi din rândul persoanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare absolvent, aceleasi sume pe o perioadă de 18 luni. În acest scop, angajatorii trebuie să încheie o convenție cu agenția județeană pentru ocuparea forței de muncă în termen de 12 luni de la data absolvirii.

Cu detalii, Elena Iordache- Purtatorul de cuvant al AJOFM Olt:


 

%d blogeri au apreciat: