DE ACTUALITATE

Audio:Declaratie Simona Halep

Simona Halep a reu?it ieri, la Turneul Campioanelor de la  Singapore, cea mai mare victorie a carierei, una absolut entuziasmantă, în fa?a liderului mondial, Serena Williams. Tenismena noastra s-a impus cu 6-0, 6-2, după o oră ?i cinci minute de joc.

Victoria cu Serena este prima pentru Simona în faţa uneia dintre primele trei jucătoare ale lumii.

Primul set s-a încheiat după doar 20 de minute cu un neverosimil 6-0 în favoare tenismenei noastre, care a profitat din plin de erorile Serenei. Halep nu a scăzut nicio clipă nivelul jocului, astfel că Serena Wiliams n-a avut niciun moment important de care să se aga?e pentru a încerca revenirea.

Setul al doilea a semănat cu primul, exceptând faptul că americanca a reu?it două game-uri, pe serviciul propriu. Superioritatea Simonei ?i mai ales concentrarea ei s-au văzut în game-ul decisiv. A salvat două mingi de break ale adversarei, iar la prima minge de meci a profitat din plin , obtinand o victorie ce-I asigura un cec in valoare de 386.000 de euro şi un total de 530 de puncte WTA.

La finalul partidei in care a obtinut prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial Simona Halep a declarat  pentru Televiziunea Romana:

Simona va juca în ultima partidă din grupă vineri, cu Ana Ivanovic, iar pentru a se califica in semifinalele , jucatoarea noastra are nevoie de un singur game.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
23 octombrie – Oala de lut

23 octombrie - Oala de lut [jwplayer mediaid="105575"]

Închide