DE ACTUALITATE

Audiţia ciudată ce i-a adus lui Alden Ehrenreich rolul lui Han Solo

Solo: A Star Wars Story se lansează în cinematografele noastre pe 25 mai

Împarte cu prietenii tăi

Pentru ca participanţii la audiţia pentru Han Solo să nu aibă idee despre ce va fi vorba în scenariu, cum vor fi îmbrăcate personajele sau care este numele lor, s-au luat toate măsurile de precauţie. Astfel că Alden Ehrenreich a obţinut mult râvnitul rol al lui Han Solo după o probă desfăşurată în condiţii mai puţin obişnuite.

„Era necesar să fie extrem de secretoşi cu Star Wars, aşa că nu puteau spune  «Uite, asta este o scenă între tine şi Chewbacca». Îţi dădeau chiar şi un nume fals. Al meu a fost Mike. M-au pus să vorbesc cu un câine la audiţie, un fel de păpuşă care scotea şi nişte sunete. Vobeai, îţi făceai scena, iar ei apăsau un buton şi câinele scotea un răget. Dar păpușa îşi făcea bine treaba. Era foarte bună!”, a povestit actorul pentru cinemablend.com.

Pentru a ajunge să fie ales drept Solo, dintr-o mare de pretendenţi, Ehrenreich a fost supus mai multor probe riguroase şi bizare de casting, un proces dificil, asemănat de Phil Lord şi Chris Miller, regizorii din prima fază a producţiei lui Solo: A Star Wars Story, cu un pentatlon. Tânărul de 28 de ani a reuşit să convingă realizatorii ca nimeni altul că rolul i se potriveşte perfect.

„A fost singura persoană, din cei aproape trei mii de actori veniţi la audiţie, care a reuşit să ne facă să credem, într-un mod aparte, că el este punctul de pornire al personajului pe care îl ştim cu toţii”, a spus Miller. Regizorul a punctat şi un aspect hilar – actorul care a primit rolul, Ehrenreich, a fost chiar primul testat de către realizatori, ceea ce l-a făcut pe Miller, amuzat, să se întrebe daca restul încercărilor nu au fost, de fapt, o pierdere de timp şi de bani.

sursa: cinemagia.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
BBC: Președintele Ucrainei ar fi plătit 400.000 de dolari pentru întâlnirea cu Donald Trump

Un oficial de rang înalt din cadrul serviciilor secrete ucrainene a explicat, sub protecţia anonimatului ca...

Închide