DE ACTUALITATE

Australia va participa la concursul Eurovision?

Australia la Eurovision? Da, se va întâmpla anul acesta. În ciuda reacțiilor sarcastice care au apărut pe internet după ce știrea a devenit oficială, se pare că participarea Australiei la Eurovision este menită să marcheze cei 60 de ani de când se organizează faimosul concurs european.

Potrivit organizatorului executiv al Eurovision, norvegianul Jon Ola Sand, accesul Australiei în concurs este o mișcare îndrăzneață, dar în același timp și foarte interesantă, care va captiva publicul. Acesta a mai declarat că scopul concursului este acela de a uni țările participante și de a celebra diversitatea, muzica și cultura.

australia

Pe rețelele de socializare, europeni și australieni deopotrivă, și-au exprimat părerile în legătură cu acest lucru, iar reacția majorității a fost una de uimire, însă mulți au tratat aspectul cu amuzament: „Mulțumită magiei Eurovisionului, acum pot tăia Australia de pe lista țărilor europene pe care le-am vizitat”, „Australia nu e în Europa, dar cui îi pasă?”, „Dacă lipim în Photoshop Australia de Portugalia, atunci ar avea sens”.

australia2

Dar ce se va întâmpla dacă Australia va câștiga ediția Eurovision de anul acesta? Concursul va avea apoi loc în „Țara Niciodată-Niciodată”? De data aceasta, răspunsul este unul negativ. În cazul în care Australia va câștiga premiul cel mare de anul acesta, concursul din 2016 se va desfășura tot într-un oraș european, dar una din gazde va veni din partea televiziunii australiene. De asemenea, Australiei i se va permite, în acest caz, să trimită și anul viitor un participant la concurs.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu – Pitesti

     CNADNR a atribuit asocierii Spea Ingineria Europea (Italia) - Tecnic Consulting Engineering România un contract de 29 milioane lei...

Închide