DE ACTUALITATE

Avertizare ANM: ninsoare, precipitatii mixte si polei in toata tara!

Averizarea ANM va intra in vigoare de miercuri, 6 ianuarie.

Împarte cu prietenii tăi

Meteorologii au emis, marți, o nouă informare de ninsori, precipitații mixte și polei, valabilă miercuri, în întreaga țară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, în intervalul 6 ianuarie, ora 4,00 — 6 ianuarie, ora 22,00, temporar vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a țării.

Spre sfârșitul nopții de marți spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului și sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma și în restul Munteniei (inclusiv în zona Municipiului București) și pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local și temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a țării.

ANM precizează că, începând din cursul nopții de 6 spre 7 ianuarie (miercuri spre joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est și în zona de munte, iar în sud-est va ploua și se vor cumula cantități de apă mai importante.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
5 trucuri ca sa nu aluneci pe gheata

Iarna în oraș înseamnă adesea polei ascuns sub stratul de zăpadă, ghețuș pe porțiuni bune de trotuar și inevitabilele accidente...

Închide