DE ACTUALITATE

Avion civil rus prăbușit astazi în Egipt

217 persoane au decedat. Președintele rus Vladimir Putin a exprimat condoleanțe familiilor celor decedați în accident.

Împarte cu prietenii tăi

Nu există supraviețuitori în urma accidentului aviatic produs sâmbătă în Egipt, când un avion civil rus cu 217 pasageri la bord s-a prăbușit în peninsula Sinai, au anunțat surse din cadrul serviciilor de securitate egiptene, informează Reuters, citata de Agerpres.

Trupurile neînsuflețite a cel puțin cinci copii au fost descoperite la locul prăbușirii avionului Airbus-321 al companiei aviatice ruse „Kogalâmavia”, în peninsula Sinai, informează RIA Novosti și Reuters.

Potrivit unor surse de informații din cadrul echipelor de salvare egiptene sosite la fața locului, avionul s-a rupt în două și „gemete s-ar auzi de sub rămășițele aparatului”. „Încercăm să ajungem la secțiunea avionului unde s-ar mai putea găsi pasageri în viață. Am auzit voci și sperăm să găsim supraviețuitori”, a declarat sursa de informație citată, potrivit Agerpres.

Anterior, surse locale de informație afirmau că nu există supraviețuitori ai accidentului aviatic.

Președintele rus Vladimir Putin a exprimat condoleanțe familiilor celor decedați în accident și a ordonat înființarea unei comisii pentru anchetarea cauzelor prăbușirii.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Iohannis: Am indicii că nu au fost respectate reglementările legale în cazul incendiului

El a precizat că va încerca să vorbească cu victimele sau cu aparținătorii acestora.

Închide