DE ACTUALITATE

Bărbat căutat de poliţişti

La data de 8 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Caraula au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că Ganea Gheorghe, de 72 de ani, din Caraula, a plecat de la domiciliul său, în ziua de 30 septembrie a.c., cu intenția de a ajunge în Bucureşti și nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița care au stabilit că persoana în cauză a plecat în ziua de 30 septembrie a.c., din Caraula către Craiova, cu un autobuz, urmând să plece cu trenul către București.

Semnalmente: 1,73 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, alb, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare.

La data plecării era îmbrăcat într-un sacou negru, din stofă, pulover de culoare deschisă, pantaloni maro, din velur, pălărie neagră şi purta pantofi de culoare neagră. Are asupra lui o sacoșă din rafie multicoloră.

Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să apeleze număr de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Declaraţia comună privind integrarea ţărilor din Balcanii de Vest în Uniunea Europeană

Integrarea europeană a ţărilor din Balcanii de Vest va întări spațiul comunitar şi va consolida regiunea balcanică, a apreciat premierul...

Închide