DE ACTUALITATE

Bărbatul din Târgu-Jiu care şi-a ameninţat soţia internată în spital cu leziuni traumatice provocate de el, sub control judiciar

Bărbatul de 43 de ani, care a fost reţinut de poliţişti după ce a ameninţat-o pe soţia sa, în timp ce aceasta era internată în spital cu leziuni traumatice, distrugându-i totodată telefonul mobil, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Corina Scurtu.

Potrivit unui comunicat al IPJ Gorj, bărbatul ar fi pătruns în incinta spitalului cu un cuţit tip briceag, ce a fost găsit de poliţişti asupra sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase şi violenţă în familie iar, totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, împotriva agresorului.

În urmă cu trei zile, bărbatul în cauză a exercitat acte de violenţă asupra soţiei, dar şi asupra soacrei sale. În urma agresiunii, tânăra de 26 de ani a solicitat sa fie transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Lansarea volumului de versuri: „Unborn”, de Eleanor Mircea

Închide