DE ACTUALITATE

Baschet masculin: Craiova pierde derby-ul cu Steaua

Record de asistenţă în acest sezon, în Polivalenta din Craiova, peste 3.000 de suporteri au sperat până în ultima clipa că alb-albaștrii vor învinge pe Steaua București. Nu a fost să fie sau deocamdată jucătorii pregătiți de Oliver Popovic au un complex față de echipa bucureșteană.

baschetcraiova2

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a fost învinsă sâmbătă seara de Steaua CSM Bucureşti, cu scorul de 75-64. Este  prima înfrângere din acest sezon al Ligii Naţionale.

 faza joc

Au marcat pentru Craiova: Djurasovic 19 puncte, Burlacu 18, Micic 12, Popescu 7, Bozovic 6, Grubor 2. Astăzi pentru echipa din Bănie a debutat și americanul Nick Convington.

catalin burlacu bate palma cu sporterii

Cătălin Burlacu autor a 18 puncte a mulțumit publicului pentru susținere și îi așteaptă și la meciul cu Gaz Metan Mediaș:


SCMU Craiova are 7 puncte din 4 meciuri şi se află pe locul 2, la egalitate cu Steaua şi Dinamo. Miercuri, alb-albaştrii joacă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş.

Prima minge a jocului a fost ”înălțată” de  Rade „Turbo” Dzambic, fostul jucător al Craiovei, care şi-a anunţat cu această ocazie, retragerea din activitate la 35 de ani.  „Turbo” Dzambic a fost aclamat de spectatori, a primit un tricou şi o minge din partea reprezentanţilor clubului oltean.

 Rade „Turbo” Dzambic:

facebook.com baschetcraiovarade si 1948

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: www.facebook/baschetcraiova

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cea mai periculoasa zi din an va fi duminica, 25 octombrie!

Vezi ce spun statisticile despre aceasta zi!

Închide