DE ACTUALITATE

Beth Hart la Bucuresti!

Este una dintre cele mai bune voci de blues ale lumii, in momentul actual, cantareata “pe care este obligatoriu sa o asculti macar o data-n viata”, numarul 1 in Top Billboard Blues si cea pe care Barack Obama a ovationat-o in picioare, dupa un concert in Statele Unite!

Beth Hart isi striga eliberarea de droguri in fiecare concert, de curand anuntandu-si publicul de la Royal Albert Hall din Londra ca a implinit 13 ani de libertate si viata fara droguri.

Beth Hart care considera ca nu exista act artistic fara demoni si agonie, a reusit printr-o reprezentatie live de cateva minute in 2012, la Kennedy Center Honors, sa-i ridice in picioare in rafale de aplauze pe presedintele Barack Obama si pe sotia sa, Michelle in cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, si el prezent la eveniment si cucerit iremediabil de vocea fara pereche a artistei. Pe langa albumele solo compuse in mare parte de ea ca rabufnire a unui trecut tumultuos si plin de drame, Beth Hart a fost invitata sa cante alaturi de legende ale muzicii blues si rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck si Slash, alaturi de care a concertat in intreaga lume si a lansat albume vandute in numar record.

Astazi, 21 iulie, la Sala Palatului, romanii vor putea face cunostinta cu artista care, dupa reactiile tuturor celor care au auzit-o live, cucereste de la primele note cantate.

 

%d blogeri au apreciat: