DE ACTUALITATE

Biblioteca Aman participă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” participă în perioada 9-11 martie 2018 la cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Olteniei

Împarte cu prietenii tăi

Pentru ediția din acest an, biblioteca organizează o serie de manifestări și acțiuni culturale menite să le capteze interesul craiovenilor și să le stimuleze preocuparea pentru lectură și cultură.
Astfel, pe parcursul celor trei zile, vizitatorilor Târgului de Turism al Olteniei  le-a fost pregătită o expoziție de ghiduri turistice și albume menite să le fie utile tuturor acelor care sunt în cautarea unor destinații exotice.

Prichindeii vor fi privilegiați și de această dată. Pictura pe față, o expoziție de carte și atelierele de hand-made sunt doar câteva dintre acțiunile pe care le propunem. Copiii vor fi asistați în confecționarea de brățări magice, împletituri de hârtie sau semne de carte. Și, pentru ca totul să se desfășoare într-o atmosferă ludică, cei mici sunt invitați să coloreze și să ia cu asalt jocurile interactive care vor fi disponibile la standul bibliotecii: Cluedo, Dixit, Ticket to USA sau Puzzle.

Toți craiovenii prezenți la Târgul de Turism al Olteniei își vor putea face permis electronic de bibliotecă, pentru a deveni utilizatori activi și a putea beneficia de cele mai noi apariții de pe piața editorială, precum și de toate serviciile Bibliotecii „ Alexandru și Aristia Aman”.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
CJCPCT Dolj, la Târgul de Turism al Olteniei

CJCPCT Dolj participă din nou la Târgul de Turism la Olteniei.

Închide