DE ACTUALITATE

Bilant provizoriu al cutremurului din Nepal

Cel puțin 3.200 de morți și aproape 5.000 de răniți, în urma cutremurului din Nepal, cu magnitudinea de 7,9 grade pe Richter.

Împarte cu prietenii tăi

             Cel puțin 3.200 de morți și aproape 5.000 de răniți, în urma cutremurului din Nepal, cu magnitudinea de 7,9 grade pe Richter. Autorităţile din această această ţară au anunţat că sute de oameni se află încă sub dărmături şi au cerut ajutor internaţional. Agenţiile umanitare spun că au dificultăţi în evaluarea distrugerilor şi nevoilor oamenilor. Sute de imobile au fost distruse şi o parte a capitalei nepaleze, Katmandu, a rămas fără curent electric. Cel puţin 17 alpinişti, între care un director de la Google, au fost ucişi de avalanşele produse pe Muntele Everest. Între timp, Ministerul de Externe a identificat încă 9 cetăţeni români aflaţi în Nepal. Cele 9 persoane au fost contactate şi se află în afara oricărui pericol. În total, numărul românilor aflaţi în Nepal este 28, toţi teferi, potrivit unui comunicat al Ministerului.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Reinscrieri pentru copiii deja inmatriculati

Procedurile de reînscriere în învăţământul preşcolar pentru copiii deja înmatriculaţi încep astăzi, iar cele de înscriere pentru copiii nou-veniţi, pe...

Închide