DE ACTUALITATE

Bunuri contrafăcute indisponibilizate în Slatina, Caracal şi Corabia

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt au indisponibilizat bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Totodată, au întocmit șase dosare penale pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

În zilele de 8-9 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt continuat să acţioneze pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

Astfel, acţionând pe raza localităţilor Slatina, Caracal şi Corabia, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au identificat 6 agenţi economici, care aveau expuse, în vederea comercializării, peste 600 de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, purtând însemnele unor branduri de renume.

În cauză, s-a dispus indisponibilizarea celor 600 de articole identificate, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii prejudiciului creat titularilor mărcilor respective.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au întocmit şase dosare penale reprezentanţilor firmelor în cauză, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 84/1998, constând în punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Crima de la Tomşani. Tribunalul Vâlcea: Bătrânul a fost omorât pentru 1.000 de lei

Închide