DE ACTUALITATE

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Craiova

Angajatorii vor avea prilejul să îşi recruteze personalul direct, fără intermediari.

Împarte cu prietenii tăi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează joi, 20 octombrie 2016, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate  pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii / meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

Angajatorii participanţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi vor avea prilejul să îşi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Târgu-Jiu

Are ca scop creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul tinerilor.

Închide