DE ACTUALITATE

Burse de excelenta

Burse de excelență pentru premianții Centrului Județean de Excelență Dolj oferite de Rotary Club Craiova și NetRom Software.

Împarte cu prietenii tăi

Rotary  Club  Craiova  în  parteneriat  cu  NetRom Software  a  oferit  burse  de  excelență elevilor olimpici de la Centrul Județean de Excelență Dolj.

Promovând  excelența  în  comunitate,  urmărind  în  permanență  evidențierea  elitelor  și liderilor  comunității  și  în  semn  de  recunoaștere  a  rezultatelor  obținute  de  elevi  în  cadrul Centrului  Județean  de  Excelență  Dolj,  Rotary  Club  Craiova,  prin  programul  Rotary  susține calitatea în educație, a oferit burse celor mai buni elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și s-au calificat la cele internaționale.

Eleva Negoescu Alexandra Teodora a primit o bursă de excelență în valoare de 4.500 lei pentru Premiul I obținut la Olimpiada de Biologie, faza națională. Udriștoiu Alexandra Maria a primit o bursă de excelență în valoare de 4.000 lei pentru Premiul II obținut la Olimpiada de Informatică, faza națională și calificarea la Olimpiada Balcanică de Informatică, iar Gabroveanu Elena Diana a primit o bursă de excelență în valoare de 3.500 lei pentru Premiul II obținut la Olimpiada de Biologie, faza națională. Cele trei premiante sunt eleve la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Expozitie outdoor „Craiova Culturala”

Un proiect initiat de fotojurnalistul craiovean Bogdan Dănescu.

Închide