DE ACTUALITATE

Bursele europene: jurnalişti în dialog

Între 23 și 25 iunie, la Miercurea Ciuc, se desfășoară cel de-al doilea seminar pentru jurnaliști și bloggeri, din seria „Bursele europene: jurnalişti în dialog”.  Ca și în anii anteriori, cei mai activi participanți în cadrul seminarelor organizate de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Freedom House România se vor bucura de o vizită sau de un stagiu de studiu la Bruxelles.

 Împreună cu vorbitori cu expertiză în domeniu, sunt dezbătute subiecte  legate de campania „Europa în regiunea mea” (#EUinmyregion), fonduri europene, Semestrul european și politica regională.

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

„Europa în regiunea mea” este o campanie la nivelul Uniunii Europene pentru încurajarea cetățenilor să descopere proiectele europene din vecinătatea lor. În 2017, patru inițiative diferite – deschideri de proiecte, un concurs de fotografii, o vânătoare de proiecte și un concurs de blogging – invită publicul să viziteze proiecte, să distribuie imagini și experiențe prin intermediul rețelelor sociale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: