DE ACTUALITATE

Cea mai frumoasă cămilă

Picioare drepte şi frumoase

Împarte cu prietenii tăi

Mărimea capului, lungimea gâtului, picioare drepte şi frumoase – sunt criterii esenţiale la orice concurs de frumuseţe, inclusiv la cel pentru cea mai frumoasă cămilă. Recent, în China a avut loc tradiţionalul târg de cămile, la care lupta pentru locul întâi a fost deosebit de strânsă.

Au participat în jur de 10 000 de cămile asiatice, ușor de recunoscut după cocoașa dublă. În China, mai exact în regiunea Mongolia interioară, iarna este anotimpul cel mai bun pentru a vedea cât de frumoasă este o cămilă. Pentru că iarna li se îndesește părul și acest lucru le pune mai bine în valoare. Se pare că și în lumea cămilelor, părul bălai e preferat în locul nuanțelor mai închise.

Pe lângă capul bine proporționat în raport cu corpul, gâtul lung și picioarele drepte și puternice, la concursul de frumusețe e importantă și rezistența fizică a cămilelor. Una dintre probe este o cursă de alergare destul de dificilă. Iar pentru această probă, pregătirile încep cu cel puțin două luni înainte, timp în care cămila primește hrană conform unei diete speciale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: tvr.ro

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Sfântul Vasile cel Mare (audio)

Creştinii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc Tăierea Împrejur a Domnului şi pe Sfântul Vasile cel Mare

Închide