DE ACTUALITATE

Cele mai sumbre scenarii în cazul de la Caracal s-au confirmat oficial

Cele mai sumbre scenarii în cazul de la Caracal s-au confirmat oficial

Rămăşiţele umane găsite la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceşanu, a anunţat, astăzi, oficial, DIICOT într-un comunicat în care se mai precizează că profilul genetic rezultat în urma analizelor apartine unei singure persoane.

Concluzia a fost comunicată DIICOT, aseară, de către reprezentanţi ai Institutului de Medicină Legală, urmând că astăzi să fie transmis şi raportul specialiştilor, conţinând aceleaşi date.

Familia victimei a fost anunțată de îndată, pentru ca aceasta să nu afle vestea din alte surse de informare. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, care a anunțat primul aseară rezultatul analizelor, a afirmat într-o postare pe Facebook că va cere o contraexpertiză internațională, întrucât nu crede că adolescenta a fost într-adevăr arsă la locuința lui Gheorghe Dincă.

Între timp, la Caracal continuă investigațiile, după ce ieri au fost ridicate noi fragmente osoase, care urmează să fie analizate din punct de vedere genetic și antropologic.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Înainte să înceapă să ucidă, a salvat vieţi

Închide