DE ACTUALITATE

Cereri pentru încălzirea locuinţei

Distribuirea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere

Împarte cu prietenii tăi

 

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 15.10.2015 va derula activitatea de distribuire a cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică, energie termică, gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, pentru sezonul rece noiembrie 2015 – martie 2016.

Distribuirea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face astfel:

1. Pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale distribuirea cererilor se va face de la sediul Biroului Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14;

2. Pentru încălzirea locuinţei cu energie termică distribuirea şi înregistrarea cererilor se va face prin Asociaţiile de Proprietari/Locatari;

3. Pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, distribuirea cererilor se va face de la sediul Biroului Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14.

4. Pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică distribuirea cererilor se va face de la sediul Biroului Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14.

Înregistrarea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face la sediul Biroului Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14, începând cu data de 15.10.2015 şi până la 20.11.2015 pentru luna noiembrie a.c. şi până pe data de 20 a fiecărei luni pentru perioada rămasă a sezonului rece, de luni până joi între orele 8,30 – 16,00 şi vineri între orele 8,30 – 13,00.

 

Şi gorjenii care fac parte din categoriile vulnerabile pot depune cereri la primăriile de domiciliu în vederea acordării subvenţiei la încălzire pentru sezonul rece noiembrie 2015 – martie 2016.
De ajutorul în bani pentru încălzirea locuinţei cu energie termică pot beneficia familiile din Gorj care realizează venituri de până la 786 de lei pe membru şi 1.082 de lei în cazul persoanelor singure.
De asemenea, pentru încălzirea locuinţei cu lemne şi energie electrică şi gaze naturale pot beneficia de sprijin bănesc familiile şi persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei pe membru de familie.
Potrivit conducerii Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu, la nivel de municipiu, cererile pot fi primite începând cu data de 20 octombrie, până atunci fiind în pregătire formularele necesare ce vor fi completate de către solicitanţi.
Anul trecut, la nivelul municipiului Târgu-Jiu, aproximativ 5.000 de persoane au beneficiat de subvenţii pentru încălzirea locuinţei.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Calendarul zilei 14 octombrie

Închide