DE ACTUALITATE

Cetăţean irakian ascuns într-un microbuz, depistat la P.T.F. Calafat

S-a ascuns într-un spaţiu special amenajat

Împarte cu prietenii tăi

În data de 12 martie 2018, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul german Ali H., în vârstă de 56 de ani, la volanul unui microbuz, cu destinaţia Germania.

Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul de transport marfă, a fost descoperit un spaţiu special amenajat, în care se afla ascunsă o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul irakian, Halaf D., în vârstă de 24 de ani.

Acesta a declarat faptul că s-a ascuns în spaţiul special amenajat din interiorul microbuzului cu ajutorul şoferului, cu intenţia de a ajunge în Germania, la unchiul său.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
INS: Rata anuală a inflaţiei a urcat la 4,7 la sută

Mărfurile alimentare s-au scumpit cu 3,74 la sută, iar cele nealimentare cu 6,27 de procente

Închide