DE ACTUALITATE

CFR-Universitatea: Traore și Omrani decid un derby echilibrat, dar fără strălucire

CFR Cluj a câștigat duelul cu CS Universitatea Craiova, 2-0 (Traore ’70, Omrani ’78), în capul de afiș al ultimei etape a turului, meci transmis în direct de postul nostru de radio. Campioana a tranșat jocul în ultimele 20 de minute și și-a consolidat primul loc în Liga 1.  

Oltenii lui Pițurcă au dominat prima parte a meciului, însă jocul cursiv de pase n-a fost suficient pentru a destabiliza defensiva compactă a campioanei, în care s-a regăsit din nou cuplul Boli – Vinicius.   

Campioana a rezistat ocaziilor oaspeților, care au avut inclusiv un gol anulat corect, al lui Mățel, care trimisese în poartă după un henț.  

Dan Petrescu și-a dat seama că e nevoie de mai multă experiență pentru a stopa intențiile ofensive ale Craiovei, așa că l-a scos după doar 27 de minute pe puștiul Cătălin Itu. Momentul a coincis cu revenirea în joc a clujenilor, care au început să-și creeze mai multe oportunități din acel moment.  

Formația lui Dan Petrescu a dat lovitura în ultimele 20 de minute. Lacina Traore și-a adus aminte de stofa de mare atacant pe care a avut-o de-a lungul carierei și a înscris în minutul 70, clujenii tranșând meciul în minutul 78, când a înscris și noul intrat Omrani. 

CFR Cluj e pe primul loc, cu 27 de puncte, în timp ce oltenii ratează șansa de a deveni lideri. Craiova e pe 3, cu 23 de puncte. Locul secund e ocupat de Viitorul, cu 24 de puncte și cu un meci mai puțin disputat.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Vinicius, Camora – Itu, Hoban, Culio – Costache, Traore, M. Pereira 
Rezerve: J. Fernandez, Pașcanu, Djokovic, Păun, Golofca, Petrila, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Mățel, Cicâldău, Cosic – Zakaric, A. Ivan, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Martic, Kelic, Mateiu, Bărbuț, Baiaram, Fortes
Antrenor: Victor Pițurcă

Sursa: gsp.ro

%d blogeri au apreciat: