DE ACTUALITATE

Cine este cel mai bine plătit muzician din lume?

În 2015 a obținut peste 310 milioane de dolari

Împarte cu prietenii tăi

Cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift este cel mai bine plătit muzician din lume, cu un onorariu de peste 1 milion de dolari pe zi, potrivit contactmusic.com.

Editorii de la MailOnline.com au estimat că vedeta americană a încasat onorarii de aproximativ 317 milioane de dolari ,începând din ianuarie 2015. Veniturile sale sunt generate de single-urile şi turneele de succes, dar şi din contracte de publicitate deosebit de profitabile.

Taylor Swift şi-a lansat cel de-al cincilea album din carieră, „1989”, în octombrie 2014, iar materialul discografic s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii în primele zile de la lanasare, debutând pe primul loc în topurile din mai multe state ale lumii.

Pe lângă succesul comercial al albumului în sine, turneul său de promovare  „1989 World Tour”  s-a dovedit extrem de profitabil pentru Taylor Swift, întrucât primele cinci concerte din turneu i-au adus încasări de 16,8 milioane de dolari. Artista americană a încheiat şi câteva contracte de publicitate cu branduri importante.

La sfârşitul lunii septembrie, Taylor Swift a fost inclusă de revista Forbes în topul pe 2015 al celor mai influenţi oameni de afaceri cu vârste de până la 40 de ani. Tânăra vedetă americană este cel mai bine plasat reprezentant al industriei de divertisment în acest top , „40 Under 40”, în care ocupă locul al şaselea, graţie opiniilor sale deosebit de ferme în ceea ce priveşte serviciile de streaming muzical.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Noul trailer STAR WARS face furori! Urmareste-l aici!

Montajul de două minute şi jumătate a fost difuzat în premieră în SUA, noaptea trecută!

Închide