DE ACTUALITATE

Ciolos despre demiterea lui Arafat

Premierul Dacian Cioloș a afirmat marți că nu se gândește acum la o demitere a secretarului de stat în MAI Raed Arafat și că vrea de fapt ca sistemul de urgență să funcționeze mai bine.

„Am spus că nu mă gândesc la o demitere sau la o numire în contextul ăsta. Eu vreau să văd cum putem îmbunătăți sistemul în primul rând, pentru că acolo nu e vorba doar de un om, e vorba de un sistem, cum funcționează. Am cerut Corpului de control să aibă discuții de clarificare și cu Ministerul de Interne și cu Ministerul Sănătății, să vedem ce date în plus avem față de concluziile pe care le-a tras Corpul de control și, probabil, săptămâna viitoare o să am o discuție cu toată lumea ca să vedem ce măsuri de îmbunătățire a sistemului putem lua pentru perioada următoare”, a declarat Cioloș, înainte de a participa la bilanțul ANAF pe anul trecut.

Șeful Guvernului a precizat că are discuții civilizate cu Raed Arafat și că, la nivelul Guvernului, nu există o stare de conflict, așa cum există impresia.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat a avut luni o întâlnire cu șeful Corpului de control al premierului, Valentin Mircea, pentru a-i prezenta acestuia din urmă raportul DSU privind intervenția de urgență la clubul Colectiv, după ce un alt raport, al Corpului de control, arăta că intervenția respectivă a fost lipsită de coordonare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: